Sint-Niklaas heeft nieuwe stadsballon

beeld_stadsballon-doopBallonstad Sint-Niklaas heeft sinds vanavond, woensdag 31 augustus, officieel een nieuwe stadsballon. De hetelucht-ballon is op de vooravond van de Vredefeesten 2016 op de Grote Markt voor het stadhuis voorgesteld. Voorafgaand enkele korte toespraken door onder meer burgemeester Dehandschutter. Hij herinnerde eraan dat de vorige stadsballon net een kwarteeuw geleden werd voorgesteld.

Toen waren er nog enkele sponsors, die elk een kwart én logo kregen. Ditmaal is de ballon helemaal Sint-Niklaas. De ‘Sint-Niklaas’ steeg zo rond kwart over zeven op, met in de mand een half college van burgemeester en schepenen. Komend weekend, tijdens de Vredefeesten, zal de ballon nogmaals te bewonderen zijn.

beeld_chocolatiers-ballonpralineBij de ‘vuurdoop’ van de nieuwe stadsballon hadden de Sint-Niklase chocolatiers Wauters & Vijverman voor het stadhuis een tentje opgesteld, waar ze hun nieuwste creatie, de ballonpralines, voorstelden. De pralines zijn verpakt in een fraai doosje met ballonmotief ontworpen door Karl Meersman.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: