Vier dagen ‘Jumping Sint-Niklaas’ op De Ster

beeld_jumping-sint-niklaas-2017Van donderdag 18 tot zondag 21 mei organiseert Het Wase Paard in het recreatiepark De Ster de ‘Jumping Sint-Niklaas’. Dagelijks staten de wedstrijden om 8 uur ’s morgens. Donderdag komen de jonge paarden en lagere reeksen aan bod, vrijdag is er onder meer een selectiewedstrijd voor de Beker van Oost-Vlaanderen en zondag de Maters. Voor het Wase Paard is de Jumping Sint-Niklaas een van de mooiste in de regio.

Dit jaar is een nieuwigheid voorzien op donderdagavond met de Ladies Night. De VIP tent wordt opengezet voor alle dames met heel wat leuke evenementen: een photoshoot, een modeshow van Shop With Julia, een welkomstglaasje cava en er zijn tevens gratis ijsjes. Voor alle dames (althans de eerste 150) is er een goodie bag.

Tijdens deze editie is er ook vrijdagavond opnieuw een feestje: een feestelijke barbercue met als klap op de vuurpijl een optreden van “The Smarties”. Nog even het jumpingprogramma op een rij:

·         donderdag de jonge paarden en de lagere reeksen 80cm, 90cm en 1m00, aangevuld met een reeks 1m10.

·         vrijdag de inloopreeks op een hoogte van 95cm en vervolgens 1m05 en nadien 1m15. Aansluitend de selectiewedstrijd voor de Beker Oost-Vlaanderen waarvan de tweede manche ’s zondags wordt verreden. Deze eerste manche wordt wat hoger gebouwd (1m25) om de kwaliteit van te verstevigen.

·         zaterdag in de voormiddag voor de ponywerking en de troosting voor de Beker Oost-Vlaanderen

·         zaterdag wordt afgerond met de masters, een proef met tien combinaties en hindernissen die alsmaar hoger worden tijdens maximaal vier barrages.

·         zondagvoormiddag start met een inloopproef 95cm en nadien de reeks 1m15. Aansluitend is er om 14 uur de Grote Prijs met de finale Beker Oost-Vlaanderen, afgerond met een proef 1m05.

·         orgelpunt van de Jumping Sint-Niklaas is opnieuw de Beker Oost-Vlaanderen met alle tenoren aan de start: vrijdag is er de selectie, zondagmiddag de beste aan de start in de Grote Prijs.

De jumping vindt plaats op de ruiterpisten langs de N70 en het publiek kan die bereiken via de parking Vossekotstraat. Meer info via de website wasepaard.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: