Tweede Oh-belevingsgids ook in het Engels

beeld_pc-belevingsgidsDe tweede editie van de Oh-belevingsgids is uit. Deze keer is er ook in een Engelstalige versie. “Hiermee mikken we vooral op verblijfs-toeristen, want die versie stellen we ter beschikking via de hotels”, zegt schepen Carl Hanssens. Niet toevallig werd deze editie voorgesteld in Hotel Serwir. Dat viert z’n vijftigste verjaardag met een uitbreiding, van 55 naar 81 kamers. De Oh-belevingsgids bundelt een aantal themaroutes die de bezoeker van Sint-Niklaas uitnodigen om merkwaardige plekjes, opvallende winkels en niet te missen evenementen te ontdekken. De gids is een initiatief van de vzw Centrummanagement en het stadsbestuur om de veelzijdigheid van de stadskern te promoten. De nieuwe Nederlandstalige editie kreeg een verfrissende update en tekst- en fotomateriaal werden geüpdatet op basis van de feedback van de handelaars en horeca-uitbaters. De gids verschijnt nog steeds in een handig zakformaat en is gestructureerd volgens zes routes: zoetebek, vintage, de decorateur in jezelf, de (jouw) maat, m’as tu vu en tot de verbeelding. Op de cover van de tweede editie schittert de (nieuwe) stadsballon. De Oh-belevingsgids wordt verspreid via de dienst toerisme, het stadhuis, de handelaars en horecazaken en de verschillende hotels en logies uit de stad. Vooral in die laatste verdeelplaats is nu ook een Engelstalige versie beschikbaar. De gids werd niet toevallig voorgesteld in Hotel Serwir, met meer dan 50 jaar ervaring op de teller een vaste waarde in de stad. Momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van 55 naar 81 kamers met een nieuwbouw achteraan de parking met 26 kamers. “We mikken op 31 december om die te openen”, zegt zaakvoerder Serge Vermeersch.

Op de foto vooraan schepen Carl Hanssens en centrummanager Nele De Klerck bij de eerste exemplaren van de belevingsgids, Nederlands én Engelstalig.

beeld_pc-belevingsgids-serwirOp de foto hiernaast de schepen die vóór de nieuwbouw aan Serge Vermeersch en Sabine De Bruyne (sales-verantwoordelijke en al liefst 31 jaar in dienst van het hotel, ook onder de vorige directie van de familie Serwir) een collage-kader overhandigt met artikels die in de lokale pers verschenen over het hotel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: