Vredefeesten 2018 hebben weergoden mee

beeld_vredefeesten2018-specialsDe Vredefeesten van 2018 – zeventig jaar na de eerste editie – hebben duidelijk de weergoden mee. Zon en een zachte bries, meer is niet nodig voor het ballonfestijn. Vrijdagavond stegen alle heteluchtballons en vrijwel alle specialevormballons op en voeren met een zucht richting Hamme-Waasmunster. Een extraatje was ook de ‘doop’ van de Tim’s-Ballon.

Zaterdag kent het ballonfestijn z’n tweede dag, met opstijgmomenten om 7 en vanaf 18 uur. Ook zondag belooft het een ballonhoogdag te worden, met een eerste nazomerdag. Vrijdagavond ging ook het stadsfestival Villa Pace van start op vijf podia. Zaterdag komt er ook nog een ‘klassiek’ podium bij met Terrazza in De Salons.beeld_vredefeesten2018-tims

Het laatste weekend van Sint-Niklaas zomert biedt nog een waaier evenementen extra met onder meer de Wereldmarkt en Wereldkeuken, de herdenking van WO II, de nostalgische kermis op het Stationsplein, de braderie van de Nieuwstraat, en expo’s als die van de Academie in de Vierkante Zaal, ‘Vrije Vaart’ in de Vrije Ateliers en ‘Verknipt’ bij WARP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: